ΟΣΦΠ – ΑΕΚ 1-2

Έλεγα να τα γράψω στο GOToC αλλά θα πήγαινε χαμένο (διαβάζουν πια ελάχιστοι δυστυχώς), έλεγα να το βάλω στο facebook αλλά δεν επιτρέπει μεγάλα κείμενα… εξάλλου θα εμφανιστεί και εκεί αφού “συγχρονίζουν”.

Η ΑΕΚ λοιπόν μετά από 15 χρόνια νίκησε στο Καραϊσκάκη. Η ΑΕΚ η υπό διάλυση λέω. Τον Ολυμπιακό που ήθελε (τρομάρα μας) τον Μπεν Αρφά λέω.

Ερωτήσεις και σχόλια ατάκτως:

– Η ΑΕΚ δεν μας είπε από που θα βρει τα λεφτά του μπόνους. Εκτός αν είχαν πετάξει άδεια, για να πάρουν γεμάτα (και τώρα τα άδεια πρέπει να τους προκύψουν και αυτά γεμάτα γιατί δεν το περίμεναν). Η μήπως να πληρώσουμε πάλι δεύτερη φορά όλοι οι Έλληνες για να κάνει η ΑΕΚ μεταγραφές;

– Το πρώτο γκολ ήταν κανονικό. Ο Μήτρογλου ήταν σε θέση off side, αλλά δεν ακούμπησε μπάλα, ούτε επιρρέασε τελικά τη φάση. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε ΗΔΗ χάσει τη μπάλα (τον είχε προσπεράσει) όταν το πόδι του Μήτρογλού προσπάθησε να φτάσει (αλλά ΔΕΝ έφτασε) τη μπάλα. Ο Μήτρογλου λοιπόν δεν επηρέασε ούτε τη μπάλα, ούτε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Εξάλλου αν δεν μέτραγε αυτό, δεν έπρεπε να μετρήσει ούτε το δεύτερο της ΑΕΚ μια και είχαν βγει 2-3 off-side την ώρα του “κρεμάσματος” – φυσικά κανείς δεν θα το ακύρωνε αυτό.

– Το 2-2 ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ φυσικά, κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν μέτρησε.

– Το κρέμασμα του Νικοπολίδη ήταν 100% ευθύνη του και χρεώνεται ως λάθος ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ επειδή είναι αυτός, δηλ. ο πιο έμπειρος (και θα έλεγα ο καλύτερος εδώ και πολλά χρόνια) τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Ωστόσο επειδή έσωσε… 2-3 ακόμα και επειδή γενικά αυτό κάνει (μας σώζει ουκ ολίγες φορές), μάλλον δεν πρέπει να κατακριθεί τελικά.

– Η ΑΕΚ έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ορισμός της κόκκινης, εκτός ίσως από χτύπημα εκτός φάσης. Ακόμα και έτσι όμως, ο ίδιος παίκτης έπρεπε να έχει πάρει δεύτερη κίτρινη τουλάχιστον άλλες… δυο φορές (!). Ο κος. διαιτητής δεν ήθελε όμως. Ίσως σκεφτόταν ότι θα ακούσει πολλά για το 1-0 αύριο οπότε κοίταγε να τα μπαλώσει (αυτά εξάλλου γίνονται όταν παίζει κάποιος αντίπαλος του ΟΣΦΠ… μην ξεχνάμε την… παράγκα που όλοι επικαλούνται με αποτέλεσμα ο ΟΣΦΠ πάντα να παίζεται με εναντίον διαιτησίες – το κόλπο δουλεύει καλά).

– Εκτός από τον Γιάχιτς, ο άλλος ο τύπος (δεν μπορώ να τον πω ποδοσφαιριστή, ο άνθρωπος δεν παίζει ποδόσφαιρο, ανήκει σε ομάδα συνοικιακού κανονικά) ο Καράμπελας… έπρεπε να έχει βγει 2-3 φορές. Ο άνθρωπος δεν έπαιξε ούτε μια στιγμή ποδόσφαιρο.

– Ο κος. διαιτητής ήξερε να βγάλει κίτρινη ακόμα και στον… Πάντο που είχε μπει 2 λεπτά πριν και χωρίς να έχει κάνει ούτε φάουλ (αφού έδιωξε μπάλα πρώτα και καθαρά – μετά βρήκε πόδι με το πίσω δικό του, αλλά άντε το πολύ πολύ να δώσεις ένα τραβηγμένο φάουλ, όχι και κάρτα).

…βγάζοντας τις παραπάνω “δικαιολογίες” από πάνω μου (έπρεπε κάποιος να τις πει, γιατί ξέρω ότι όλοι θα σταθούν στον χάλια Ολυμπιακό παρά σε αυτές, δικαίως μεν, αλλά γιατί εμείς να μην τα λέμε ενώ αν τα είχαμε κάνει εμείς θα είχε βουήξει αύριο ο τόπος;…), συνεχίζω με τα του οίκου μας…

– Ο Ζίκο πάλι πειράματα έκανε. Για μένα πάντως το φταίξιμο είναι πρώτα της διοίκησης… γιατί δεν του έχει δίπλα έναν “παλιό” να του εξηγεί για τους παίκτες που δεν ξέρει; Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο βραζιλιάνος “ανέχεται” τέτοια, αλλά ο Κόκκαλης άμα θέλει ξέρει να επιβάλει πράγματα, μη μας κάνει το θύμα τώρα.

– Ο Ζίκο ΚΑΚΙΣΤΑ έδωσε τέτοιο ρεπό. Είχε βέβαια δοθεί πριν την ήττα προ-εορτών, είχε δοθεί πιθανότατα και με πίεση των βραζιλιανών να πάνε στην πατρίδα τους, είχε δοθεί γιατί και ο ίδιος ήθελε να φύγει να πάει στο… άγαλμα, αλλά όπως και να είναι ΚΑΚΩΣ.

– Είμαι ΣΑΦΩΣ εναντίον του να τεθεί θέμα προπονητή πάντως. Αυτά είναι αηδίες που κάνουν οι μικρές ομάδες.

– Οι παίκτες ήταν αδικαιολόγητα ανοργάνωτοι και τεμπέληδες. Εννοώ παραπάνω αδικαιολόγητα από όσο εξηγεί ένα λάθος στήσιμο από τον προπονητή. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν ακόμα στο ρεπό, ότι έκαναν κάποιο είδος λευκής απεργίας (γιατί;…), κάτι τέτοιο… τι να πω. ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΡΕΡΜΠΙ; Ο Ολυμπιακός επειδή αποτελείται περισσότερο από τεχνίτες παίκτες από κάθε άλλη ομάδα, δικαιολογείται να έχει λίγα σχετικά φάουλ σχετικά με τον (Έλληνα) αντίπαλο, αλλά ΤΕΣΣΕΡΑ δεν δείχνει τέχνη… δείχνει αδιαφορία. Οι παίκτες έπαιζαν στο 1-2 σαν να ήταν 2-1 (που και εκεί δεν παίζεις έτσι γιατί φοβάσαι την ισοφάριση). Τι να πω.

– Τα (*^%(*^%(^%*παιδα με τα πράσινα laser δεν μπορεί κάποιος να τους τα χώσει πουθενά; Πόσο πανίβλακες είναι τελικά; Γυρίστε αν τολμάτε τις κάμερες πάνω τους (μερικοί είναι τόσο ηλίθιοι που χρησιμοποιούν πράσινο που φαίνεται ΚΑΙ η δέσμη και άρα τους βλέπεις ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ποιοι είναι) και κατευθείαν αυτόφωρο και μήνυση.

– Και φυσικά τελευταίο αφήνω τον Κόκκαλη. Μέχρι και στημένο από αυτόν να χάσουμε λέω. Έχεις περάσει στους 16 και ξέρεις ότι έχεις ένα απειροελάχιστο ποσοστό να πας στους 8. Άρα από εκεί πήρες ότι χρήματα είναι να πάρεις και τέλος. Κύπελλο είσαι εκτός. Πρωτάθλημα δεν έχει να σου δώσει κάτι τρομερό (ειδικά μετά από τόσα χρόνια μονοπώλιο) και που να τρέχεις μέχρι τελευταία αγωνιστική από δεύτερος (είχε μικρό ποσοστό να τουμπάρει ακόμα και πριν το +5)… βγαίνεις αύριο και λες ότι αφού το πρωτάθλημα απομακρύνεται, δεν χρειαζόμαστε και άλλη μεταγραφή. Σούπερ σχέδιο. Λέγαμε για τον καβουρογίαννη αλλά αυτός αποδεικνύεται χειρότερος. Και μη γυρίσει κανείς να πει ότι πρέπει να χρωστάμε και αιώνια ευγνωμοσύνη… αυτό κερδίζεται κάθε μέρα, δεν παίρνεται εφάπαξ και μετά το βάζουμε στην τράπεζα για να τραβάμε τους τόκους. Ο άνθρωπος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν είχε σκοπό να πάρει παίκτες. Έκανε το πρώτο έγκλημα το καλοκαίρι, μας έπεσε και το ρεκόρ τραυματισμών, μας πέταξε και το απίθανο μπαλόνι (και μη κοροϊδεύεστε, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μπαλόνι ήταν) “Μπεν Αρφά” (μια ζωή ο γαύρος είναι το playground των manager έξω, μοχλός για να πετυχαίνουν ότι θέλουν με τις ΑΛΛΕΣ ομάδες – μην σας κάνει εντύπωση αν και από εκεί παίρνει ο Κόκκαλης). Πήραμε όμως το αφορμάριστο Λούα Λούα που ο ίδιος έδιωξε πρόπερσι. Τώρα λέει και για τον Καστίγιο. Μη σας κάνει εντύπωση αν τρίτος στόχος είναι και ο… Λουτσιάνο. Ρε ουρτ λέω.

Η ιστορία έγραψε. ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-2. Με τις υγείες μας.
Και αν δεν σοβαρευτούμε… εύχομαι “και του χρόνου”. Μη σας τσαντίζει. Τα λάθη πρέπει να τιμωρούνται.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com