Η νέα διαφήμιση voda…

Όσο αφορά την κινητή, δεν ήμουν ποτέ χωμένος βαθιά αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να πω ότι είμαι από τους πρώτους (μάλλον από την πρώτη χιλιάδα) συνδρομητές της τότε Panafon.
Ενώ φυσικά δεν με εμποδίζει όπως τους περισσότερους, να είναι εργαλείο της δουλειάς μου.
Αυτή τη στιγμή το κυρίως τηλέφωνο μου είναι Cosmote (με φορητότητα από Voda φυσικά, όταν έχεις ένα νούμερο πάνω από 10 χρόνια δεν το εγκαταλείπεις απλώς), όμως ακόμα έχω και Voda (προσφάτως) περισσότερο από “επιχειρηματική υποχρέωση” (ξέρετε πως γίνονται αυτά… ένας πωλητής σου φέρνει κάποιες δουλειές και εσύ του δίνεις κάποια συμβόλαια ως αντάλλαγμα κλπ.)…
Γιατί όλη αυτή η εισαγωγή;
Γιατί ήθελα να δείξω πόσο μου “την έδωσε” κάτι ώστε να κάτσω και να το γράψω.
Βλέπω τη διαφήμιση με τους δυο νεαρούς που βγαίνουν από το κλαμπ και ο ένας δεν έχει σήμα… (δεν λέω για την άλλη πράγματι πετυχημένη με τον… αστυνομικό χωρίς σήμα)
Θα το πω όπως μου βγαίνει:
ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ Η VODAFONE ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Θ Ρ Α Σ Ο Σ !

Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω flame war (ειδικά με ευέξαπτους low-level resellers ή υπαλλήλους της και ΦΥΣΙΚΑ όχι με fanboys), ούτε καν να μου γράψει κάποιος να πει αν έχω δίκιο ή όχι. Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να γράψω αυτό που έβγαινε από μέσα μου.
Μέχρι μήνυση για διαφυγόντα κέρδη μπορούσα να έχω κάνει κάποτε προς αυτούς τους κυρίους (αν είχα χρόνο και αν έβρισκα αρκετά τρελό δικηγόρο), ενώ για τη χάρη τους έχω κάνει τον αστείο ακροβάτη (χωρίς δυνατότητα να πάω ούτε 5 πόντους πιο πέρα μη χάσω το wave) σε παραλία για να μιλήσω με πελάτη μου με σοβαρό πρόβλημα, ενώ δίπλα μου φυσικά όλοι με τα cosmote τους και τα wind τους (TIM τότε ή και telestet, τι ήταν τότε) μίλαγαν μια χαρά και αναρωτιόνταν για το γραφικό τύπο στο λοφάκι.
Για να μη πω ποιο τηλέφωνο πρώτο ξέχναγε ότι είναι στην Ελλάδα (αν και εντός συνόρων) και έπιανε τα roaming με κάθε γείτονα, ξαναλέω ΕΝΤΟΣ συνόρων. ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ αυτό που νομίζετε.
Για να μη πω που όλοι με κοίταγαν σαν απόκληρο της κοινωνίας σε νησί επειδή είχα voda και φυσικά δεν έπιανα πουθενά παρά μόνο σε κάτι περίεργα μέρη κλπ. (αυτοί ήξεραν και κανένας τους δεν είχε voda)
…για να μην πω για την γελοιότητα να καταστρέφουν perfectly ωραία μηχανήματα με ΗΛΙΘΙΑ customization (και παλιότερα ΚΑΙ περιορισμούς) και βλακώδη χρωματικά themes (και μιλάει ένας γαύρος κιόλας!).
Έχουν θράσος λοιπόν οι τύποι να βγάζουν τέτοιο ad. Αλλά τα ζώα είμαστε εμείς γιατί κανένας μας δεν γύρισε ποτέ να τους κάνει μήνυση για ότι θα μπορούσε να κολλάει (δεν ξέρω τι θα μας κάλυπτε νομικά – ψευδής διαφήμιση; δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει υπέρ του καταναλωτή).
Ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει ούτε flaming, ούτε επιβεβαίωση (αρκεί που ξέρω εγώ για μένα), αλλά έπρεπε να το γράψω για να βγει από μέσα μου.

2 σκέψεις στο “Η νέα διαφήμιση voda…”

  1. Το αντίστοιχο θέμα έγινε lock (δικαίως) στο myphone.gr γιατί κι όμως ετοιμαζόταν να ξεφύγει (εγώ δεν είχα απαντήσει αλλά ήδη υπήρχαν δυο πανηλίθιες απαντήσεις).

    Ευχαριστώ τον Πέτρο για την κίνηση που έκανε.

    Πράγματι επειδή η μαμακία πάει σύννεφο (και δεν μπορώ χειροκτοτάκηδες ΟΛΩΝ των τύπων, ΕΙΔΙΚΑ όμως χειροκροτάκηδες εταιριών – super losers), ίσως να μη κρατιόμουν – βάλε από πάνω και ότι αδιαφορώ αν γίνω ban εκεί – ποιος ξέρει τι θα απαντούσα.

    Εδώ βέβαια έχουν ΚΑΙ αυτά τα βλίτα δικαίωμα άποψης, οπότε άμα θέλουν ας γράψουν, υπόσχομαι να τους δημοσιεύσω (στο κάτω κάτω τέτοιοι τύποι εκτίθενται από μόνοι τους).

    Θα είμαι μια βδομάδα στην Τσεχία λόγω Microsoft (και όχι δεν είμαι fanboy τους, αλλά όσο μου κάνουν αυτό που θέλω και μου φέρνουν και λεφτά, γιατί όχι), όταν γυρίσω θα δούμε πως θα έχει “αναπτυχθεί” το comment thread.

  2. Μου έσβησαν πριν απο σενα post στο myphone για την διαφημιση της Voda που διαφημιζει αυτο που δεν εχει! και ετσι απλα ξεφτιλιζεται… Έλεος τα μισα χρηματα απο αυτα που ριχνουν στις διαφημισεις να εβαζαν στο δικτυο τους για υποδομες θα ειχαν δικτυο καλυτερο απο τους αλλους… Και οι πετρες γνωριζουν οτι στην επαρχια εχουν πανω απο 80-90% των κατοικων Cosmote λογω καλυτερου σηματος…

Τα σχόλια είναι κλειστά.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com