Ζαχόπουλος Video (ΚΑΡΑFAKE)

http://www.youtube.com/watch?v=bTq2BbJU9G0
…είναι εμφανές fake βέβαια, λυπάμαι που σας το χαλάω.
– Tο κεφάλι σε “negative” (αφού ξέρουμε ποιός είναι ρεεεεε, ο λόγος που το έκαναν είναι απλά για να κρύψει πιο εύκολα το παρακάτω)…
– …το κεφάλι του κινείται τελείως αφύσικα (σαν καρτούν).
– Το σώμα της “οργανοπαίχτριας” κινείται με ένα εμφανές “copy paste” από την φώτο.
– Το κούνημα της κάμερα είναι ΗΛΙΘΙΟ… Δηλ. υπήρχε τρίτος άνθρωπος που τους γύριζε; ΧΑΧΑΧΑ …απλά έβαλαν την γνωστή φωτό να “κουνιέται” μέσα σε ένα μικρότερο πλαίσιο για να δώσουν ένα εφέ φυσικότητας… το πραγματικό βίντεο ΦΥΣΙΚΑ θα έχει ακίνητο κάδρο (κινητό ακουμπισμένο κάπου).
…ΑΠΟΡΩ. ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ… ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ (κάθε μέρα το βλέπουμε) ΚΟΡΑΚΙΑ που λέμε “δημοσιογράφους” (και τους έχουμε δώσει αξία εκατομμυρίων σε μερικούς για ΜΗΔΕΝ λόγο), γιατί δεν το λένε; …Ειδικά οι προσκείμενοι σε κανάλια ΣΙΓΟΥΡΑ το ξέρουνε (500 τεχνικοί γύρω τους – όχι ότι χρειάζεται τεχνικός να δει το εμφανές fake-, κανείς δεν τους το είπε;…) …απλά βρήκαν ευκαιρία για “είδηση” ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει.

Ελπίζω ο τύπος που το έφτιαξε να μην τραβήξει τα πάνδεινα για το τίποτα (μάλλον φοιτητής εξ’ Αγγλίας που ο καημένος δείχνει να τα έχει χρειαστεί).

Άντε και σ’ ανώτερα. Σε blu-ray.

4 σκέψεις στο “Ζαχόπουλος Video (ΚΑΡΑFAKE)”

  1. Το βιντεάκι αυτό δεν είναι αυθεντικό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είναι ΓΕΜΑΤΟ λάθη.

    – Βασισμένο και φτιαγμένο από την αυθεντική φωτό ναι είναι, αλλά αυθεντικό ΑΥΤΟ το βίντεο (των 10-κάτι seconds) ΔΕΝ είναι.

    – Αυτό που βλέπουμε πλησιάζει αυτό που δείχνει το κανονικό βίντεο (από όπου είναι παρμένη και η φωτό) σίγουρα ναι, αλλά ξαναλέω ΑΥΤΟ το βίντεο ΔΕΝ είναι κομάτι του μεγάλου (εκτός αν “κομάτι” θεωρήσουμε τη στατική φώτο – ναι με αυτή την έννοια, είναι).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com